Инстаграм Гласовитата певица Бони, която преди седмици спретна невиждал бал на дъщеря

...
Инстаграм
Гласовитата певица Бони, която преди седмици спретна невиждал бал на дъщеря
Коментари Харесай

Бони не успя да скрие сълзите си, разчуства и последователите си

 Инстаграм Гласовитата певица Бони, която преди седмици спретна невиждал бал на щерка си Михаела, в този момент има мотив за нова наслада. Нейната красива наследница я накара да се усеща горда майка, а Бони не съумя да скрие сълзите си на наслада. 

В ръцете си Миа-Михаела към този момент държи своите дипломи. А триумфът със сугурност би предиздвикал всяка майка да заплаче от наслада и да се почувства осъществен родител. 

В музикалния отрасъл на майка й всикчи са наясно какъв брой умна и възпитана е Михаела, а в този момент това си проличава по нейните оценки. Тя приключи Частна професионална гимназия " Банкер " с тапия за приблизително обучение и удостоверение за професионална подготовка със компетентност " Икономическа информатика " и специалност " Икономист-информатик ". 

На връчването на дипломите шефът на учебното заведение споделил много ласкави думи за младото момиче. Тя пък се показала пред съучениците си и учителите с музикално осъществяване. Показала какъв гений е и в музиката с песента " All of me ". 

" Повечето деца приключват единствено с тапия, а моята Михаела и със удостоверение за професионална квалификация…за нас е отличие!Е по какъв начин да не съм горда майка ", написа Бони в своя профил в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР